Skip to main content

Wat managers zeggen over mij:

“Joost kan goed luisteren, stelt rake vragen en houdt je een spiegel voor. Het is iemand die strategisch denkt en je leert kijken naar het grotere plaatje; de verschillende belangen en welke impact bepaalde beslissingen kunnen hebben op een groep of individu. En dat je als je een beslissing neemt, dit moet passen in het grotere plaatje.

Verder heb ik geleerd om niet te snel vanuit gevoel te reageren, maar om de rust te bewaren en eerst een stapje terug te zetten. Door Joost ben ik gegroeid van operationeel manager naar tactisch/strategisch manager.”

Remco ter AvestDirecteur Le Blanc Advies

“Vanaf de eerste ontmoeting ging het om mij. Joost geeft je de tijd om te vertellen, biedt je de ruimte om zelf na te denken en prikkelt je om het eens van een andere kant te kijken. De rust die Joost uitstraalt, neem je over en door de vragen die hij stelt, merk je zijn jarenlange praktijkervaring. Dat gaf mij de zekerheid dat ik bij Joost goed zat voor mijn uitdagingen.

Ik heb geleerd meer durf te tonen en ruimte te maken om met meer vertrouwen, rust en zekerheid mijn eigen pad te bewandelen.”

Christa BekooijMens & Organisatie

“Joost liet mij op een veilige manier zelf ontdekken welke stappen ik kon nemen, terwijl hij vanuit zijn kundigheid daar, waar nodig, heel subtiel sturend in was. Je voelt dat je er niet alleen voor staat en dat je je in een veilige omgeving bevindt om je te ontwikkelen.

De stappen die ik in mijn carrière heb mogen maken, zijn mede te danken aan de acties en het gedachtegoed dat ik heb geleerd van Joost. Hij hielp mij ontdekken waar ik goed in ben en dit in te zetten in de praktijk. Ik kan nu binnen HR bewegen tussen het mensgerichte en het organisatiegerichte, het leidinggevende- en het medewerkersperspectief. Dankzij Joost ben ik de professional die ik nu ben.”

Gerlo SchutteHR-manager, Zuidberg

“Joost is een heel warm persoon met een positieve en opbouwende benadering. Hij is goed in structuur aanbrengen en uitlichten waar je talenten liggen die je nog verder kunt ontwikkelen. Zo word je beter in wat je van nature al kan, in plaats van iets te ontwikkelen wat ver van je af staat.

Ik vond het prettig dat Joost heel benaderbaar is en dat ik laagdrempelig mijn vragen bij hem kwijt kon en kon sparren. Het gaf me lucht en positieve energie. Het resultaat? Ik zat beter in mijn vel, het team presteerde beter en het zorgde ervoor dat ik nu niet alleen als vrijwilliger, maar ook in mijn betaalde baan een leidinggevende functie heb.”

Marjolein