Skip to main content

Coaching

  • Heb je vragen over je situatie?
  • Wil je het nu anders? Meer ruimte in je agenda? Meer ruimte in je hoofd en meer rust?
  • Wil je vanuit je kracht leidinggeven, mensen meekrijgen en inspireren?

Je kan met mij sparren over lastige situaties en moeilijke besluiten. Wat je reden ook is, ik luister aandachtig, kom tot de kern en geef terug wat je doet en nog laat, zodat jij beter verder gaat.

Het is tijd om anders te kijken, te denken en te doen.
Het is tijd voor meer ruimte, richting en resultaat.

Door mijn ruime managementervaring in diverse sectoren en mijn bedrijfskundige en informatiekundige achtergrond, begrijp ik snel de context, de situatie en jouw dilemma’s.
Resultaatgericht, pragmatisch en concreet typeren mij en mijn stijl van coachen.

MEER WETEN OVER MIJ?

Kennismaking en afspraak

Naar aanleiding van je contact plannen we een kennismakingsgesprek. In dit gesprek luister ik naar je vraag en aanleiding. Samen verkennen we jouw vraag en gewenste situatie. We kijken ook of onze samenwerking werkbaar en succesvol kan zijn.

We maken afspraken over je doelen, onze wederzijdse verwachtingen en bepalen samen welke aanpak het meest geschikt is. Soms blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen, dat zal ik dan eerlijk zeggen. Meestal past het wel en leggen we de afspraken vast voordat we starten met de sessies.

De sessies en afronding

Als de doelen en richting bepaald zijn, gaan we daar in de inhoudelijke sessies mee aan de slag. Ik zal veel vragen stellen en geef ook terug wat ik zie en ervaar. Soms komt het voor dat twee gesprekken volstaan. Gemiddeld bestaat een traject uit vijf tot zeven sessies. Tijdens de laatste sessie sluiten we het traject goed af.

Wil je het nu anders?

IK HEB INTERESSE

Wat managers zeggen over de coaching:

“Joost heeft vakkennis, ervaring als leidinggevende en een uitstekend gevoel voor mensen en patronen. Hij voelt goed aan wanneer je tools nodig hebt en wanneer hij door moet vragen naar een diepere laag. Joost begeleidt je naar de plek waar de antwoorden wel liggen. Dat doet hij met humor en op een no nonsense manier, waardoor de sessies niet onnodig zwaar worden.”

MirjamManager Beleid

“Joost kan goed luisteren, stelt rake vragen en houdt je een spiegel voor. Het leert je kijken naar het grotere plaatje, de verschillende belangen en de impact die bepaalde besluiten hebben op een groep of individu. Verder heb ik geleerd om niet te snel vanuit gevoel te reageren, maar om de rust te bewaren en eerst een stap terug te zetten. Dankzij Joost ben ik gegroeid van operationeel manager naar een tactisch/strategisch directeur.”

RemcoDirecteur

“Vanaf de eerste ontmoeting ging het om mij. Joost geeft je de tijd om te vertellen en biedt je de ruimte om zelf na te denken. De rust die Joost uitstraalt, neem je over, en door zijn vragen merk je zijn jarenlange praktijkervaring. Dat gaf mij de zekerheid dat ik bij Joost goed zat voor mijn uitdagingen. Ik heb geleerd meer durf te tonen en ruimte te maken om met vertrouwen mijn eigen pad te bewandelen.”

ChristaManager